Visdom

Dit hjertes intelligens

By 6. maj 2019 november 7th, 2019 No Comments

Forbind dig med dit hjertes intelligens

Har du forbindelse til dit hjertes intelligens? Ved du hvad det betyder?

Kategori:

Viden og erfaring

Rollin Mccraty fra HeartMath Institute fortæller i dette interessante foredrag og hvordan hjertet er meget mere end en pumpe, der pumper blod rundt i kroppen. Hjertet har sin egen intelligens, sin egen hjerne. Hjertets slag og rytme kan være kohærent eller inkohærent, i en stabil rytme eller en ustabil. Betydningen for hjernen og hele kroppen af denne forskel er betydelig.
Mccraty fortæller også om hvordan hjertet kommunikerer med hele biosfæren, med hele planetens liv og cyklusser. Hjertet kan mærke når noget sker. Dét måler man på og ser store udsving når det sker globale hændelser som f.eks. 9.11.

Løsning

Hjertet kommunikerer med din hjerne og din krop på måder der har stor betydning. Jo mere balance, kohærent hjerterytmen er jo bedre balance er du i. Du er også i forbindelse med alt liv på planeten via biosfæren som dit hjerte kommunikerer med.

Hvad kan du bruge hjertets intelligens til?

Jo mere du lærer at være i balance og skaber en koherænt hjerterytme, jo bedre tilstand er din hjerne og krop i. Det har betydelig indflydelse på dit helbred, ydeevne og stemning.

Hvad kan virksomheder bruge det til?

Jo bedre arbejdsmiljø en virksomhed etablerer, der tager hensyn til planetens liv, jo bedre vil medarbejderne kunne fungere. Biosfæren svarer igen på en positiv måde.

Hvad betyder hjertets intelligens for det nye samfund?

Samfundet skal finde frem til en koherent tilstand. menneskeheden skal udvikle balance mellem hjerne, hjerte og biosfæren for at skabe et sundt miljø og raske mennesker.

Hvad kan du gøre for at være mere i balance med dit hjerte?

Lumizon - Tænketank