Morgendagens samfundsmodel bygger på visdom, videnskab og kunst, i en konstellation hvor vi udvinder ren energi, kontrollerer tyngdekræften og mestrer kvantebevidstheden.

Det nye samfund.

Karinna Damgård

By Det nye samfund

Karinna Damgård er en stærk clairvoyant, der evner spirituel business rådgivning, clairvoyance, klarsyn, fjernhealing, kanalisering, og Inkahealing. Hør mere om Karinna’s egen personlige spirituelle livsrejse, i denne podcast.

Læs | Se

Jacob Kleberg

By Det nye samfund

Jacob Kleberg har et dybfølt ønske om at være med til at vi alle kan genfinde det jordiske paradis, at igen få kontakt til det jordiske paradis inden i os selv, og alle steder rundt om os når vi er tilstede som ”divine co-creators”.

Læs | Se

Jacob Moth

By Det nye samfund
Den Magiske Have Fra vision til realisering. Kategori: Det nye samfund. Den Magiske Have Den Magiske Have er Skandinaviens første bæredygtige og CO2-neutrale musik- og filmstudio og et mødested for...
Læs | Se

Lone Lund

By Det nye samfund

At finde din indre ro handler især om at slutte fred med alle dine skyggesider, og elske og acceptere dig selv, som du er. Gennem de sidste 20 år har Lone Lund foretaget en længere rejse fra sit hoved til sit hjerte.

Læs | Se

Lumizon - Tænketank