Morgendagens samfundsmodel bygger på visdom, videnskab og kunst, i en konstellation hvor vi udvinder ren energi, kontrollerer tyngdekræften og mestrer kvantebevidstheden.

Det nye samfund.

Githa Ben-David

By Det nye samfund

Githa Ben-David, lydterapeut, sanger, musiker, komponist og forfatter. Har skrevet bøgerne Tonen fra himlen, Syng dig Fri, Lyd er liv, Hjælp, Terapeuternes Mysterieskole (Sammen med Lars Muhl), og Novellen Liluja

Læs | Se

Lars Muhl

By Det nye samfund

Lars Muhl er forfatter, mystiker og musiker. Han debuterede som forfatter i 1993. Opgav musikkarrieren i 1999 for at hellige sig esoteriske studier og et omfattende forfatterskab.

Læs | Se

Karinna Damgård

By Det nye samfund

Karinna Damgård er en stærk clairvoyant, der evner spirituel business rådgivning, clairvoyance, klarsyn, fjernhealing, kanalisering, og Inkahealing. Hør mere om Karinna’s egen personlige spirituelle livsrejse, i denne podcast.

Læs | Se

Jacob Kleberg

By Det nye samfund

Jacob Kleberg har et dybfølt ønske om at være med til at vi alle kan genfinde det jordiske paradis, at igen få kontakt til det jordiske paradis inden i os selv, og alle steder rundt om os når vi er tilstede som ”divine co-creators”.

Læs | Se

Jacob Moth

By Det nye samfund
Den Magiske Have Fra vision til realisering. Kategori: Det nye samfund. Den Magiske Have Den Magiske Have er Skandinaviens første bæredygtige og CO2-neutrale musik- og filmstudio og et mødested for...
Læs | Se

Lone Lund

By Det nye samfund

At finde din indre ro handler især om at slutte fred med alle dine skyggesider, og elske og acceptere dig selv, som du er. Gennem de sidste 20 år har Lone Lund foretaget en længere rejse fra sit hoved til sit hjerte.

Læs | Se

Lav det om !

By Det nye samfund

For en optimal sund levevis peger Dean Ornish på en 100% plantebaseret kost, meditation og åndedrætsteknikker, motion og gode relationer til andre. Hør Rich Roll interviewe ham om hans nye bog “Undo It”.

Læs | Se

Lumizon - Tænketank